3/13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
WRZUCANIE CAŁEGO MIĘSA NA PATELNIĘ...
fot. Pixabay

WRZUCANIE CAŁEGO MIĘSA NA PATELNIĘ
Wrzucanie od razu całej zawartości opakowania na patelnię to błąd popełniany przez większość ludzi. A może to mieć wpływ na smak, konsystencję i aromat dania. Mięso mielone ma w sobie dużo wody, więc wrzucenie go w całości na patelnię sprawi, że soki puszczą i zamiast się smażyć, zacznie się ono gotować. Mięso mielone warto wrzucać na patelnię niewielkimi partiami i w odstępie kilku minut. Dzięki temu szybko się zetnie, a soki pozostaną wewnątrz.

Zobacz również

Walijczycy jak rzeźnicy. A sędzia nie reagował!

Walijczycy jak rzeźnicy. A sędzia nie reagował!

Ogólnopolski Turniej Tańca Sportowego o Puchar Burmistrza Więcborka z Iwoną Pavlović

Ogólnopolski Turniej Tańca Sportowego o Puchar Burmistrza Więcborka z Iwoną Pavlović

Polecamy

Fuzja PKN Orlen i Lotosu. Płocki koncern zaprzecza informacjom portalu Onet

Fuzja PKN Orlen i Lotosu. Płocki koncern zaprzecza informacjom portalu Onet

Polityka wokół wypłat. Sprawa wysokości wynagrodzeń w spółkach Skarbu Państwa

Polityka wokół wypłat. Sprawa wysokości wynagrodzeń w spółkach Skarbu Państwa

Jaka powinna być optymalna temperatura w domu? Tak wpływa na nasze zdrowie

Jaka powinna być optymalna temperatura w domu? Tak wpływa na nasze zdrowie

Dodaj ogłoszenie