4/13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
WRZUCANIE MIĘSA MIELONEGO NA ZIMNĄ PATELNIĘ...
fot. Pixabay

WRZUCANIE MIĘSA MIELONEGO NA ZIMNĄ PATELNIĘ
Jeśli chcemy uzyskać kształtne kotlety z pyszną panierką lub dobre spaghetti, nie wrzucajmy mięsa na zimną patelnię a dopiero wtedy, gdy olej się dobrze rozgrzeje. Skutecznym sposobem na sprawdzenie, czy tłuszcz ma już odpowiednią temperaturę, jest wrzucenie na patelnię odrobiny bułki tartej – jeżeli zaczyna skwierczeć, oznacza, że można zacząć smażyć mięso.

Zobacz również

Dwóch napastników. Oficjalnie: Skład Polski na Walię

Dwóch napastników. Oficjalnie: Skład Polski na Walię

Sportis KKP Bydgoszcz podejmował GKS Katowice. Zdjęcia z trybun i murawy

Sportis KKP Bydgoszcz podejmował GKS Katowice. Zdjęcia z trybun i murawy

Polecamy

Chiny i Indie zmieniają retorykę wobec Rosji

Chiny i Indie zmieniają retorykę wobec Rosji

Rosja: Rośnie sprzeciw wobec mobilizacji Putina. Rosjanie uciekają z kraju

Rosja: Rośnie sprzeciw wobec mobilizacji Putina. Rosjanie uciekają z kraju

Brytyjska prasa po meczu Walia - Polska wyróżnia „Lewego”, Szczęsnego i Świderskiego

Brytyjska prasa po meczu Walia - Polska wyróżnia „Lewego”, Szczęsnego i Świderskiego

Dodaj ogłoszenie