Kiełbasa biała

RedakcjaZaktualizowano 
Starannie wyselekcjonowane mięso z szynki i naturalne przyprawy pochodzące z polskich upraw oraz korzystanie z tradycyjnych receptur przy produkcji wędlin to sekret wyśmienitego smaku kiełbasy białej z firmy Andrób z Suchorączka.

Mięso wykorzystywane przez Andrób pochodzi z rodzinnej hodowli i od okolicznych rolników. Nim powstanie z niego biała kiełbasa, jest starannie selekcjonowane, jak podpowiadają tradycyjne receptury produkcji wędlin. Oznacza to między innymi, że użyte do jej wytworzenia mięso z szynki zawiera odpowiednią ilość tłuszczu, dzięki czemu jest ona odpowiednio soczysta. Po rozdrobnieniu mięso jest przyprawiane, przede wszystkim majerankiem, ale także pieprzem i czosnkiem. Wszystkie te przyprawy pochodzą od polskich rolników. Tak przygotowane, surowe mięso nadziewane jest w naturalne osłonki i parzone.

Wielką zaletą kiełbasy białej surowej z Androbu, oprócz wykorzystywania produktów najwyższej jakości, jest także to, że charakteryzuje się ona bardzo wysoką zawartością mięsa. Jednocześnie, przy jej przygotowywaniu, nie są wykorzystywane żadne wypełniacze, a więc soja czy białko.

Andrób jest niewielką rodzinną firmą, która szczególnie dba o dobór surowców najwyższej jakości. Dzięki dbałości o najwyższe standardy produkcji, zaangażowanie niewielkiej liczby osób w całym procesie produkcyjnym, posiłkowanie się tradycyjnymi, sprawdzonymi recepturami PW Andrób może pochwalić się bogatymi osiągnięciami w branży mięsnej. W 2015 roku zdobyła wyjątkowe wyróżnienie – tytuł Polskiego Producenta Żywności, przyznawany przez ministra rolnictwa. W tym samym roku kiełbasa jałowcowa z Suchorączek otrzymała w Minikowie I miejsce w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów 2015. W ubiegłym roku firma tę samą nagrodę zdobyła za kiełbasę słoikową.

W ostatnim czasie wprowadziła na rynek kolejne, nowe produkty. Są to kabanosy i kiełbasa krucha.

GŁOSOWANIE

Kiełbasa biała, P.W. ANDRÓB Roman Olszewski

SMS o treści: MIW.1 pod numer 72355 (koszt 2,46 zł z VAT)

Klikaj >>Kiełbasa biała
Nasze Dobre 2018

polecane: FLESZ: 10 matek, które zmieniły świat

Wideo

Materiał oryginalny: Kiełbasa biała - Gazeta Pomorska

Rozpowszechnianie niniejszego artykułu możliwe jest tylko i wyłącznie zgodnie z postanowieniami „Regulaminu korzystania z artykułów prasowych”i po wcześniejszym uiszczeniu należności, zgodnie z cennikiem.

Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3