Sos musztardowo-miodowy:
- Musztarda – 25 g
- Miód – 25 g
- Ocet winny – 25 g
- Oliwa – 100 ml
- Sól, czarny pieprz
Mieszaj dokładnie wszystkie składniki, aż powstanie gładki sos.
Kiełbaski grillowe:
- Kiełbaski grillowe firmy Prosiaczek – 2 szt.
- Camembert – 40 g
- Wędzony bekon – 6 plastrów
- Świeże oregano
- Sól
- Pieprz
Kiełbaski natnij wzdłuż, ale nie do końca. Rozłóż. Camembert pokrój na cienkie plasterki i ułóż na kiełbaski. Przypraw solą i pieprzem, ułóż listki oregano. Złóż kiełbaski, zamykając w nich ser, całość dokładnie zawiń wędzonym boczkiem. Grilluj na złoty kolor.
Partner:
Partner serwisu:
Wielki Piątek u Ewangelików. Opowiada bp Marcin Hintz
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Gessler bito po rękach, gdy zrobiła to przy stole! Makłowicz też wspomina katorgę
- Tak żyje po zwolnieniu z TVP. Dawno niewidziana Nowakowska przyłapana na mieście!
- Cichopek i Kurzajewski rozprawiają o... narcyzach! Myślą, jak podać ich do sądu
- Fitkau-Perepeczko nie nosi stanika. Pokazała z bliska, jak wygląda jej dekolt!