Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre 2016. Miruna nowozelandzka z masłem tymiankowym. Przepis Macieja Goncerzewicza [wideo]

oprac. (d-ka)
Maciej Goncerzewicz jest szefem kuchni "Restauracji Sowa" w Bydgoszczy. Przewodniczył kapitule plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej".

To autor unikalnego przepisu z wykorzystaniem "Superfileta - Miruny Nowozelandzkiej" firmy Abramczyk w Bydgoszczy.

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Wpłynęły do nas ryby Abramczyka

Produkt firmy Abramczyk zwyciężył w plebiscycie "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016" w kategorii: "Przetwórstwo".

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wideo
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska