Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby...
fot. pixabay.com

Takie pokarmy są najgorsze dla naszego organizmu zdaniem ekspertów. Tych produktów lepiej unikać w diecie

MARGARYNA

Spożywanie margaryny w kostce zwiększa ryzyko choroby niedokrwiennej serca, ponieważ zawiera tłuszcze trans. Według badań im bardziej zwarta margaryna, tym więcej tłuszczów trans. Masło jest często lepszym wyborem.

Zobacz również

Materiał informacyjny

Praca programisty w Łodzi — wymagania, zarobki

Msza Krzyżma w katedrze w Kielcach z udziałem biskupów i kilkuset kapłanów [FOTO]

NOWE
Msza Krzyżma w katedrze w Kielcach z udziałem biskupów i kilkuset kapłanów [FOTO]

Polecamy

Katar, kaszel i duszności od pisanek? Unikaj takich barwników do jajek!

Katar, kaszel i duszności od pisanek? Unikaj takich barwników do jajek!

Niesamowite, co zrobiła tuż przed obroną pracy! Ta historia pokazuje siłę kobiet

Niesamowite, co zrobiła tuż przed obroną pracy! Ta historia pokazuje siłę kobiet

Formuła 1 i MotoGP znowu w jednych rękach. Połączenie warte 4 miliardy euro

Formuła 1 i MotoGP znowu w jednych rękach. Połączenie warte 4 miliardy euro