2/9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Spożywanie majonezu może obniżać ryzyko udaru. Ponadto...
fot. pixabay/zdjęcie ilustracyjne

Spożywanie majonezu może obniżać ryzyko udaru. Ponadto zawartość kwasów tłuszczowych omega-3 sprawia, że majonez pozytywnie wpływa na układ sercowo-naczyniowy, zapobiegając zawałom oraz stabilizując rytm serca.

Zobacz również

Grbić już trenuje siatkarzy. "Wszyscy muszą iść w jednym kierunku"

Grbić już trenuje siatkarzy. "Wszyscy muszą iść w jednym kierunku"

Bardzo dobra jazda Marczyka w Portugalii. ORLEN Team na podium rywalizacji juniorów!

Bardzo dobra jazda Marczyka w Portugalii. ORLEN Team na podium rywalizacji juniorów!

Polecamy

"Zawsze jest ryzyko". Paweł Szrot o wizycie prezydenta w Kijowie

"Zawsze jest ryzyko". Paweł Szrot o wizycie prezydenta w Kijowie

Tragiczna śmierć polskiej pisarki. Zginęła w pożarze

Tragiczna śmierć polskiej pisarki. Zginęła w pożarze

Ochotnicy z Białorusi walczą na Ukrainie? Mają o tym świadczyć miejsca pogrzebów

Ochotnicy z Białorusi walczą na Ukrainie? Mają o tym świadczyć miejsca pogrzebów

Przejdź na stronę główną Gazeta Pomorska
Dodaj ogłoszenie