Wybór dodatku do obiadu jest niemalże nieograniczony. W zależności od tego co lubimy lub na co mamy ochotę, możemy dodać warzywa pod każdą postacią w różnych konfiguracjach: na słodko, na ostro, słono czy miksując smaki.
To się dzieje z organizmem gdy jemy surówki!
Najczęściej na naszych stołach gości surówka z białej lub czerwonej kapusty, z kapusty kiszonej, marchewki czy pora. Pozytywy jedzenia surówek znajdziecie w galerii poniżej.
echodnia.eu W czerwcu wybory do Parlamentu Europejskiego
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Tak żyje Ogórek po wylocie z TVP. Desant na stoisko porcelany i torby od projektantów
- Dawno niewidziana Szostak na imprezie. Bardzo się zmieniła [ZDJĘCIA]
- Roksana Węgiel i Kevin Mglej wezmą nowy ślub! Sensacyjne szczegóły tylko u nas
- Rozanielona Kinga Duda wije sobie nowe gniazdko w Warszawie! ZDJĘCIA TYLKO U NAS