1 z 13
Przewijaj galerię w dół
Profesjonalne jury szukało najlepszych smaków.
fot. Agata Kozicka

Profesjonalne jury szukało najlepszych smaków.

2 z 13
W konkursie nie brakowało wędlin i mięs.
fot. Agata Kozicka

W konkursie nie brakowało wędlin i mięs.

3 z 13
Tomasz Kosiński, szef kuchni w otwieranej wkrótce kuchni w...
fot. Agata Kozicka

Tomasz Kosiński, szef kuchni w otwieranej wkrótce kuchni w Hotelu Chomiąża Park w Chomiąży Szlacheckiej - członek jury profesjonalnego.

4 z 13
Przygotowania do degustacji.
fot. Agata Kozicka

Przygotowania do degustacji.

Pozostało jeszcze 8 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Przybywa medalistów. Odznaczenie otrzymała m. in. 100-letnia pani Michalina z Zalesia

Przybywa medalistów. Odznaczenie otrzymała m. in. 100-letnia pani Michalina z Zalesia

Takie kary dostaniemy jeśli nie złożymy zeznania podatkowego w terminie

Takie kary dostaniemy jeśli nie złożymy zeznania podatkowego w terminie

Tak było podczas XIII Niebieskiego Biegu Świadomości w Inowrocławiu. Zdjęcia

Tak było podczas XIII Niebieskiego Biegu Świadomości w Inowrocławiu. Zdjęcia

Zobacz również

Fryzjer z  Ciechocinka dołącza do elity stylistów Eurowizji. Spełnienie marzeń

Fryzjer z Ciechocinka dołącza do elity stylistów Eurowizji. Spełnienie marzeń

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia