
Przez żołądek do serca... To działa nie tylko w walentynki. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że aby potrawa była pyszna, w jej
przygotowanie trzeba włożyć dużo serca.
A jeszcze więcej, gdy kulinarny rarytas ma się kojarzyć z walentynkami. Jak takie właśnie, pełne miłości, ciastka przygotować w sobotę pokazywały grudziądzanom panie z Koła Gospodyń Wiejskich z gminy Jeżewo.
Podczas warsztatów w marinie, wypiekano kruche ciasteczka w kształcie serduszek, walentynkowe rożki i szarlotkę. Zabawa była pyszna, dosłownie.
Dobrych rad kucharzom udzielały panie z KGW: Krystyna Zaborowska, Grażyna Życzyńska i Natalia Świerska pod "dowództwem" Ewy Szabowskiej.
Zobacz także: Miłosne szaleństwo w świetle nauki.

Przez żołądek do serca... To działa nie tylko w walentynki. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że aby potrawa była pyszna, w jej
przygotowanie trzeba włożyć dużo serca.
A jeszcze więcej, gdy kulinarny rarytas ma się kojarzyć z walentynkami. Jak takie właśnie, pełne miłości, ciastka przygotować w sobotę pokazywały grudziądzanom panie z Koła Gospodyń Wiejskich z gminy Jeżewo.
Podczas warsztatów w marinie, wypiekano kruche ciasteczka w kształcie serduszek, walentynkowe rożki i szarlotkę. Zabawa była pyszna, dosłownie.
Dobrych rad kucharzom udzielały panie z KGW: Krystyna Zaborowska, Grażyna Życzyńska i Natalia Świerska pod "dowództwem" Ewy Szabowskiej.
Zobacz także: Miłosne szaleństwo w świetle nauki.

Przez żołądek do serca... To działa nie tylko w walentynki. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że aby potrawa była pyszna, w jej
przygotowanie trzeba włożyć dużo serca.
A jeszcze więcej, gdy kulinarny rarytas ma się kojarzyć z walentynkami. Jak takie właśnie, pełne miłości, ciastka przygotować w sobotę pokazywały grudziądzanom panie z Koła Gospodyń Wiejskich z gminy Jeżewo.
Podczas warsztatów w marinie, wypiekano kruche ciasteczka w kształcie serduszek, walentynkowe rożki i szarlotkę. Zabawa była pyszna, dosłownie.
Dobrych rad kucharzom udzielały panie z KGW: Krystyna Zaborowska, Grażyna Życzyńska i Natalia Świerska pod "dowództwem" Ewy Szabowskiej.
Zobacz także: Miłosne szaleństwo w świetle nauki.

Przez żołądek do serca... To działa nie tylko w walentynki. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że aby potrawa była pyszna, w jej
przygotowanie trzeba włożyć dużo serca.
A jeszcze więcej, gdy kulinarny rarytas ma się kojarzyć z walentynkami. Jak takie właśnie, pełne miłości, ciastka przygotować w sobotę pokazywały grudziądzanom panie z Koła Gospodyń Wiejskich z gminy Jeżewo.
Podczas warsztatów w marinie, wypiekano kruche ciasteczka w kształcie serduszek, walentynkowe rożki i szarlotkę. Zabawa była pyszna, dosłownie.
Dobrych rad kucharzom udzielały panie z KGW: Krystyna Zaborowska, Grażyna Życzyńska i Natalia Świerska pod "dowództwem" Ewy Szabowskiej.
Zobacz także: Miłosne szaleństwo w świetle nauki.