5 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

6 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

7 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

8 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

Pozostało jeszcze 46 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Fryzjer z  Ciechocinka dołącza do elity stylistów Eurowizji. Spełnienie marzeń

Fryzjer z Ciechocinka dołącza do elity stylistów Eurowizji. Spełnienie marzeń

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Wytańczyć Habanerę to jest sztuka co się zowie.Premiera „Carmen” na otwarcie XXXI BFO

Wytańczyć Habanerę to jest sztuka co się zowie.Premiera „Carmen” na otwarcie XXXI BFO

Zobacz również

Takie kary dostaniemy jeśli nie złożymy zeznania podatkowego w terminie

Takie kary dostaniemy jeśli nie złożymy zeznania podatkowego w terminie

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia