13 z 18

fot. Fot. Pixabay.com
Mięso wołowe bez kości, z udźca (1 kg) kosztowało w marcu 2019 r. średnio w regionie 36,83 zł. Porównując marzec do marca 2018-2019 to staniało o 1,1 proc.
14 z 18

fot. Fot. Pixabay.com
Chrzan tarty (200 g) kosztował w sklepach w województwie kujawsko-pomorskim w marcu 2019 r. średnio 2,87 zł. W porównaniu z marcem 2018 r. podrożał on o 8,7 proc.
15 z 18

fot. Fot. Pixabay.com
Olej jadalny rzepakowy produkcji krajowej (1 l) kosztował w marcu 2019 r. średnio w regionie 5,94 zł. Olej w porównaniu z marcem 2018 r. podrożał o 0,8 proc.
16 z 18

fot. Fot. Pixabay.com
Majonez (250 g) kosztował w marcu tego roku średnio w sklepach w regionie 3,46 zł - podaje Urząd Statystyczny w Bydgoszczy. W porównaniu z marcem 2018 r. jest taniej o 0,9 proc.