https://pomorska.pl
reklama
MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Golonka w Pepitkę /Marrone po Kuchennych rewolucjach [menu, opinie]

JJ
Golonka w Pepitkę /Marrone po Kuchennych rewolucjach [menu, opinie]
Golonka w Pepitkę /Marrone po Kuchennych rewolucjach [menu, opinie] Jaroslaw Solomacha
Tym razem Magda Gessler zajmie się restauracją Marrone w Ostrowie Wielkopolskim. Zobacz jak po zmianie wygląda restauracja, co tam można zjeść i jak lokal oceniają klienci.

Golonka w Pepitkę /Marrone po Kuchennych rewolucjach Ostrów Wielkopolski

Dlaczego w restauracji Marrone potrzebna była pomoc Magdy Gessler? Co udało się zmienić po wizycie ekipy Kuchennych rewolucji? Czy goście restauracji "Golonka w Pepitkę" są zadowoleni z serwowanych tam dań?

Golonka w Pepitkę menu ceny

W menu restauracji Golonka w Pepitkę po Kuchennych rewolucjach znalazła się oczywiście golonka (4 zł/100 g) podawana z różnymi dodatkami. Są też domowe pierogi na trzy sposoby:

  • z twarogiem (15 zł)
  • z wieprzowiną (19 zł)
  • z gęsiną (29 zł)

Golonka w Pepitkę /Marrone opinie [pisownia oryginalna]

- Rewelacyjny smak przy przemiłej atmosferze :) bardzo uprzejma i kompetentna obsługa. Polecam w 100% - zachwala Asia.

Pod powierzchnią - nowy serial TVN. O czym jest? [STRESZCZENIA ODCINKÓW]

- Świetny klimat, przemiła obsługa i wyśmienicie dobrane smaki ogromnych porcji przepięknie zaserwowanych potraw, to 3 najważniejsze powody dla których będę tutaj wracać z miłą chęcią. Polecam każdemu ten lokal - ocenia Mateusz.

- Najlepsza w tej restauracji jest obsługa, jedzenie jest całkiem w porządku. Odjęłam gwiazdkę ze względu na ,,płonące maliny", które są zbyt mdłym deserem. Za to torcik lodowo-bezowy jak najbardziej w porządku - napisała Monika przyznając restauracji Golonka w Pepitkę 4 gwiazdki na 5 możliwych.

- Niestety nie zgodzę się z wieloma dobrymi opiniami na temat tej restauracji. Może i Kelner był miły ale pomimo pustej restauracji (bo trzy stoliki były tylko zajęte) niespecjalnie interesował się gośćmi. Po podaniu dań nie podszedł i nie zapytał czy wszystko jest w porządku. Od dnia za które płacę 34 zł oczekuję tego że się nin najem. Golonka którą otrzymałem 60% składała się z kości w 20% tłuszcz 5% to skóra a pozostałe 15% może było mięsa. Wydaje mi się że nazwa zobowiązuje, niestety tak nie jest w tym przypadku - ocenił Piotr.

Golonka w Pepitkę /Marrone po Kuchennych rewolucjach

Odcinek Kuchennych rewolucji przeprowadzony w restauracji "Marrone", która zmieniła nazwę na "Golonka w Pepitkę", można zobaczyć również online na player.pl:

Kuchenne rewolucje "Marrone" online

Wideo: Magda Gessler o polskich restauratorach: Ludzie nie znają podstawowych zasad gotowania

Komentarze 1

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

S
Slawa
Bylismy dwa razy na golonce. Nie polecam. Albo mialam pecha,bo golonka byla z dnia poprzedniego,skóra tak twarda ze żaden nóż jej nie przeciął, golonka słona jak z Wieliczki,a warzywa brunstne i nie smaczne. Trzeci raz nie zaryzykuję.
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska