Motywem przewodnim w restauracji Sielawka przy ul. Gdańskiej na Kaszubach stały się ryby.
Po Kuchennych Rewolucjach Magdy Gessler restauracja Remus zyskała nową nazwę, Sielawka, nowy wystrój - ściany zdominowały ryby w różnej postaci i nowe MENU. Kartę dań zaplanowała Magda Gessler wykorzystując to, z czego słyną Kaszuby, czyli tradycyjne potrawy z ryb.
Kuchenne Rewolucje Sielawka (Remus) Borowo [MENU, CENY, OPINIE]
Co goście restauracji Sielawka znajdą w MENU?
Przede wszystkim ryby i potrawy z ryb w różnym wydaniu.
Kuchenne Rewolucje Sielawka (Remus) Borowo [MENU, CENY, OPINIE]
-Byłam tam, jeszcze w Remusie. Rybka dobra, ale cena...za dwa obiady 150 zła u Miłosza pyszna ryba dorsz w migdałach dla dwóch osób 60 zł. Widać różnicę?- opisuje swój pobyt w restauracji Sielawka "Rastamanka".
- W restauracji dzisiaj było zwyczajnie zimno. Toalety nieogrzewane - nie sposób wejść z dzieckiem - koszmar. W dodatku karta nieuaktualniona - jak można mówić o rewolucji skoro właściciele nie są w stanie przedstawić gościom swojej restauracji z najlepszej strony. Widocznie im nie zależy. Ceny wysokie - niewspółmierne do podanych potraw. Jeśli chodzi o Borowo - zdecydowanie popieram konkurencję. Z wszystkich niedogodności najgorsze było wszechogarniające zimno. Nie polecam - a szkoda.- mówi rozczarowana pobytem w Sielawce klientka.
-Niestety rewolucja na nic się zdała... Kelnerka opryskliwa w stosunku do gości. Ryby świeże, jednak bez jakiegokolwiek smaku. Jedzenie ciężkie. Nie polecam.- pisz na stronie jeden z klientów.
-Przyjechaliśmy do SIELAWKI 15 kwietnia ok. 16.00, siedliśmy i przez 15 minut nikt się nie pojawił. Ponieważ byliśmy głodni wyszliśmy i pojechaliśmy do najbliżej restauracji U SZADEGO. Czyli obsługa nader marna niestety.-opowiada pan Zbigniew.
Kuchenne Rewolucje Sielawka (Remus) Borowo [MENU, CENY, OPINIE]
Reżyserka „Kuchennych rewolucji” o Magdzie Gessler: To zderzenie z wulkanem energetycznym
źródło: Agencja TVN/x-news