
KURCZAK NADZIEWANY BROKUŁAMI I KOZIM SEREM
Kurczak faszerowany kozim serem i brokułami to zdrowy i aromatyczny posiłek. Jeśli nie przepadasz za smakiem koziego sera, można go z powodzeniem zastąpić innym serem o intensywnym smaku, np. serem pleśniowym.

KURCZAK FASZEROWANY CZOSNKIEM I ROZMARYNEM
Czosnek i rozmaryn to pyszne połączenie, które można wykorzystać nie tylko do faszerowania części kurczaka, takiej jak pierś czy udo, ale również do pieczenia go w całości.

KURCZAK FASZEROWANY SEREM, SZPINAKIEM I BEKONEM
Kurczak wypełniony bekonem, szpinakiem i serkiem śmietankowym można podać w formie smacznych i zgrabnych roladek.

KURCZAK Z SZYNKĄ I SERAMI
W tej wersji można wykorzystać ulubione wędliny i sery, takie jak prosciutto, provolone i parmezan, aby stworzyć Cordon bleu w stylu włoskim.