Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
4 z 21
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec...
fot. pixabay.com

Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy

Jabłka do barszczu

3. Czerwony barszcz będzie najlepszy, jeśli pod koniec gotowania dodamy do niego skórki z jabłek. Zawarta w nich pektyna sprawi, że barszcz będzie gęstszy, zawiesisty, ale dalej przeźroczysty.

Zobacz również

Żydowskie muzeum na kółkach znów będzie w Starachowicach

Żydowskie muzeum na kółkach znów będzie w Starachowicach

Atak nożem na rynku w Wolbromiu. Wysłano śmigłowiec

Atak nożem na rynku w Wolbromiu. Wysłano śmigłowiec

Polecamy

Lewandowski podsumował swoje półtora roku w Barcelonie

Lewandowski podsumował swoje półtora roku w Barcelonie

Iga Świątek poznała ostatnią rywalkę w Madrycie! Będzie powtórka finału sprzed roku!

Iga Świątek poznała ostatnią rywalkę w Madrycie! Będzie powtórka finału sprzed roku!

Świetna postawa polskich tenisistek w Lleidzie. Cztery zwycięstwa bez straty seta!

Świetna postawa polskich tenisistek w Lleidzie. Cztery zwycięstwa bez straty seta!