Wybieramy Kucharza Roku
Moja praca w gastronomii zaczęła się 18 lat temu. Początki mojej pracy w gastronomii zacząłem w bufecie Piwnica w Szpitalu Wojskowym w którym pracowałem 12 lat. W tym czasie nabyłem dużego doświadczenia w którym wykonywałem różnego rodzaju cateringi dla lekarzy ordynatorów i przedstawicieli medycznych. Kolejnym etapem pracy w Gastronomi był Bar Polski, w którym zdobyliśmy kilka krotnie pierwsze miejsce w plebiscycie Mistrzowie Smaku w kujawsko pomorskim oraz Złotą statuetkę Orły Gastronomi. Największym sukcesem było zajęcie 2 miejsca w Polsce na najlepszy Bar/Bistro/Jadłodajnie.
Obecnie pracuje w Barze Tekla który istnieje od 1 grudnia 2023.Ja z moją załoga również staramy się o zdobycie zaufania naszych klientów oraz dobrego smaku naszych dań i jesteśmy głodni zdobycia takich samych nagród gastronomii jak w poprzedniej mojej pracy.
Zapraszam wszystkich do Baru Tekla który znajduję się na ulicy gdańskiej 55 w Bydgoszczy o skosztowanie naszych dań które wykonujemy z starannością i dobrym smakiem.
____________
UWAGA! Ważna informacja dla osób
warto zadbać o swoją prezentację
w plebiscycie - można dodać zdjęcia
i opis lub zaktualizować dane
____________
Czytaj więcej o plebiscycie
na www.pomorska.pl/mistrzowie-smaku