
W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu odbyły się XIV Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne, podczas których 11 kucharzy z rożnych zakątków naszego kraju walczyło o prawo udziału w Kulinarnym Pucharze Polski. Głównym organizatorem imprezy był Dariusz Gwiazda, szef kuchni Hotelu City w Bydgoszczy. Najlepszym kucharzem XIV Potyczek został Paweł Spodzieja z kuchni Hotelu HP Park w Poznaniu. Drugie miejsce wywalczył Dominik Świątecki z City Park Hotel Residence w Poznaniu, a trzeci był Przemysław Kopania, kucharz Sofitel Victoria w Warszawie. O prawo uczestnictwa w Kulinarnym Pucharze Polski walczyli też: Piotr Huszcz, Bartosz Ludniewski, Łukasz Sokół, Jakub Kubiak, Michał Beczkowski, Patryk Jaruzal, Grzegorz Adamarek i Maciej Hippler. Imprezie patronowała "Gazeta Pomorska".

W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu odbyły się XIV Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne, podczas których 11 kucharzy z rożnych zakątków naszego kraju walczyło o prawo udziału w Kulinarnym Pucharze Polski. Głównym organizatorem imprezy był Dariusz Gwiazda, szef kuchni Hotelu City w Bydgoszczy. Najlepszym kucharzem XIV Potyczek został Paweł Spodzieja z kuchni Hotelu HP Park w Poznaniu. Drugie miejsce wywalczył Dominik Świątecki z City Park Hotel Residence w Poznaniu, a trzeci był Przemysław Kopania, kucharz Sofitel Victoria w Warszawie. O prawo uczestnictwa w Kulinarnym Pucharze Polski walczyli też: Piotr Huszcz, Bartosz Ludniewski, Łukasz Sokół, Jakub Kubiak, Michał Beczkowski, Patryk Jaruzal, Grzegorz Adamarek i Maciej Hippler. Imprezie patronowała "Gazeta Pomorska".

W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu odbyły się XIV Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne, podczas których 11 kucharzy z rożnych zakątków naszego kraju walczyło o prawo udziału w Kulinarnym Pucharze Polski. Głównym organizatorem imprezy był Dariusz Gwiazda, szef kuchni Hotelu City w Bydgoszczy. Najlepszym kucharzem XIV Potyczek został Paweł Spodzieja z kuchni Hotelu HP Park w Poznaniu. Drugie miejsce wywalczył Dominik Świątecki z City Park Hotel Residence w Poznaniu, a trzeci był Przemysław Kopania, kucharz Sofitel Victoria w Warszawie. O prawo uczestnictwa w Kulinarnym Pucharze Polski walczyli też: Piotr Huszcz, Bartosz Ludniewski, Łukasz Sokół, Jakub Kubiak, Michał Beczkowski, Patryk Jaruzal, Grzegorz Adamarek i Maciej Hippler. Imprezie patronowała "Gazeta Pomorska".

W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu odbyły się XIV Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne, podczas których 11 kucharzy z rożnych zakątków naszego kraju walczyło o prawo udziału w Kulinarnym Pucharze Polski. Głównym organizatorem imprezy był Dariusz Gwiazda, szef kuchni Hotelu City w Bydgoszczy. Najlepszym kucharzem XIV Potyczek został Paweł Spodzieja z kuchni Hotelu HP Park w Poznaniu. Drugie miejsce wywalczył Dominik Świątecki z City Park Hotel Residence w Poznaniu, a trzeci był Przemysław Kopania, kucharz Sofitel Victoria w Warszawie. O prawo uczestnictwa w Kulinarnym Pucharze Polski walczyli też: Piotr Huszcz, Bartosz Ludniewski, Łukasz Sokół, Jakub Kubiak, Michał Beczkowski, Patryk Jaruzal, Grzegorz Adamarek i Maciej Hippler. Imprezie patronowała "Gazeta Pomorska".