17 z 35
W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu...
fot. Dominik Fijałkowski

W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu odbyły się XIV Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne, podczas których 11 kucharzy z rożnych zakątków naszego kraju walczyło o prawo udziału w Kulinarnym Pucharze Polski. Głównym organizatorem imprezy był Dariusz Gwiazda, szef kuchni Hotelu City w Bydgoszczy. Najlepszym kucharzem XIV Potyczek został Paweł Spodzieja z kuchni Hotelu HP Park w Poznaniu. Drugie miejsce wywalczył Dominik Świątecki z City Park Hotel Residence w Poznaniu, a trzeci był Przemysław Kopania, kucharz Sofitel Victoria w Warszawie. O prawo uczestnictwa w Kulinarnym Pucharze Polski walczyli też: Piotr Huszcz, Bartosz Ludniewski, Łukasz Sokół, Jakub Kubiak, Michał Beczkowski, Patryk Jaruzal, Grzegorz Adamarek i Maciej Hippler. Imprezie patronowała "Gazeta Pomorska".

18 z 35
W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu...
fot. Dominik Fijałkowski

W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu odbyły się XIV Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne, podczas których 11 kucharzy z rożnych zakątków naszego kraju walczyło o prawo udziału w Kulinarnym Pucharze Polski. Głównym organizatorem imprezy był Dariusz Gwiazda, szef kuchni Hotelu City w Bydgoszczy. Najlepszym kucharzem XIV Potyczek został Paweł Spodzieja z kuchni Hotelu HP Park w Poznaniu. Drugie miejsce wywalczył Dominik Świątecki z City Park Hotel Residence w Poznaniu, a trzeci był Przemysław Kopania, kucharz Sofitel Victoria w Warszawie. O prawo uczestnictwa w Kulinarnym Pucharze Polski walczyli też: Piotr Huszcz, Bartosz Ludniewski, Łukasz Sokół, Jakub Kubiak, Michał Beczkowski, Patryk Jaruzal, Grzegorz Adamarek i Maciej Hippler. Imprezie patronowała "Gazeta Pomorska".

19 z 35
W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu...
fot. Dominik Fijałkowski

W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu odbyły się XIV Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne, podczas których 11 kucharzy z rożnych zakątków naszego kraju walczyło o prawo udziału w Kulinarnym Pucharze Polski. Głównym organizatorem imprezy był Dariusz Gwiazda, szef kuchni Hotelu City w Bydgoszczy. Najlepszym kucharzem XIV Potyczek został Paweł Spodzieja z kuchni Hotelu HP Park w Poznaniu. Drugie miejsce wywalczył Dominik Świątecki z City Park Hotel Residence w Poznaniu, a trzeci był Przemysław Kopania, kucharz Sofitel Victoria w Warszawie. O prawo uczestnictwa w Kulinarnym Pucharze Polski walczyli też: Piotr Huszcz, Bartosz Ludniewski, Łukasz Sokół, Jakub Kubiak, Michał Beczkowski, Patryk Jaruzal, Grzegorz Adamarek i Maciej Hippler. Imprezie patronowała "Gazeta Pomorska".

20 z 35
W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu...
fot. Dominik Fijałkowski

W Pijalni Wód-Palmiarni "Inowrocławianka" w Inowrocławiu odbyły się XIV Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne, podczas których 11 kucharzy z rożnych zakątków naszego kraju walczyło o prawo udziału w Kulinarnym Pucharze Polski. Głównym organizatorem imprezy był Dariusz Gwiazda, szef kuchni Hotelu City w Bydgoszczy. Najlepszym kucharzem XIV Potyczek został Paweł Spodzieja z kuchni Hotelu HP Park w Poznaniu. Drugie miejsce wywalczył Dominik Świątecki z City Park Hotel Residence w Poznaniu, a trzeci był Przemysław Kopania, kucharz Sofitel Victoria w Warszawie. O prawo uczestnictwa w Kulinarnym Pucharze Polski walczyli też: Piotr Huszcz, Bartosz Ludniewski, Łukasz Sokół, Jakub Kubiak, Michał Beczkowski, Patryk Jaruzal, Grzegorz Adamarek i Maciej Hippler. Imprezie patronowała "Gazeta Pomorska".

Pozostało jeszcze 14 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Wyniki meczów 25. kolejki 5. ligi kujawsko-pomorskiej. Sezon 2024/25 [17-18 maja]

Wyniki meczów 25. kolejki 5. ligi kujawsko-pomorskiej. Sezon 2024/25 [17-18 maja]

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

W Pturku oficjalnie otwarto przebudowany odcinek drogi wojewódzkiej nr 251

Wojewódzkie obchody Dnia Strażaka 2025 w Chełmnie. Wręczono wyróżnienia i awanse

Wojewódzkie obchody Dnia Strażaka 2025 w Chełmnie. Wręczono wyróżnienia i awanse

Zobacz również

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

Tak zmieniała się Roxie Węgiel rok po roku. Ze skromnej nastolatki w seksbombę!

Tak zmieniała się Roxie Węgiel rok po roku. Ze skromnej nastolatki w seksbombę!