1 z 25
Przewijaj galerię w dół
Gęsina stała się naszą marką regionalną. Dzięki promocji...
fot. Czas na gęsinę

Gęsina stała się naszą marką regionalną. Dzięki promocji wzrasta spożycie tego pysznego i zdrowego mięsa. Jesień to czas, gdy smakuje ono najlepiej.

Powróciła tradycja spożywania gęsina 11 listopada w Narodowe Święto Niepodległości, a więc w dniu św. Marcina. Zachęcając Państwa do kultywowania tego zwyczaju, na zdjęciach w galerii w formie podpowiedzi pokazujemy pyszne potrawy z wykorzystaniem gęsiny.

2 z 25
Krokiety z konfitowanym udkiem gęsim, mus z jabłek z kurkumą...
fot. Czas na gęsinę

Krokiety z konfitowanym udkiem gęsim, mus z jabłek z kurkumą i piklowaną czerwoną cebulą

3 z 25
Tatar z gęsi z granatem
fot. Czas na gęsinę

Tatar z gęsi z granatem

4 z 25
Brukwianka - zupa z brukwi na gęsinie
fot. Czas na gęsinę

Brukwianka - zupa z brukwi na gęsinie

Pozostało jeszcze 20 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Seniorzy bawili się na "Familiadzie" w Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu

Seniorzy bawili się na "Familiadzie" w Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

AI nie jest zarezerwowane tylko dla wielkich korporacji. Każdy może z niej korzystać

Zobacz również

Wyniki meczów 25. kolejki 5. ligi kujawsko-pomorskiej. Sezon 2024/25 [17-18 maja]

Wyniki meczów 25. kolejki 5. ligi kujawsko-pomorskiej. Sezon 2024/25 [17-18 maja]

Tak zmieniała się Roxie Węgiel rok po roku. Ze skromnej nastolatki w seksbombę!

Tak zmieniała się Roxie Węgiel rok po roku. Ze skromnej nastolatki w seksbombę!