17 z 21
W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli...
fot. gieka

Świąteczne warsztaty kulinarne w bibliotece w Służewie

W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli udział uczniowie Szkoły Podstawowej z Ostrowąsa i Opok. Dzieci pod czujnym okiem prowadzącej udekorowały pierniki oraz wypełniły babeczki słodkim nadzieniem.

Kulinarna przygoda była również okazją, by przybliżyć najmłodszym tradycje wigilijne. Po kuchennych harcach przyszedł czas na wspólną ucztę. Na stole poza słodkościami pojawiła się tradycyjna zupa śliwkowa, barszcz, kompot z suszu owocowego, ryba po grecku, pierogi z kapustą i grzybami, krokiety czy sałatka jarzynowa. Na koniec nie zabrakło śpiewania kolęd i słodkich upominków.

18 z 21
W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli...
fot. gieka

Świąteczne warsztaty kulinarne w bibliotece w Służewie

W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli udział uczniowie Szkoły Podstawowej z Ostrowąsa i Opok. Dzieci pod czujnym okiem prowadzącej udekorowały pierniki oraz wypełniły babeczki słodkim nadzieniem.

Kulinarna przygoda była również okazją, by przybliżyć najmłodszym tradycje wigilijne. Po kuchennych harcach przyszedł czas na wspólną ucztę. Na stole poza słodkościami pojawiła się tradycyjna zupa śliwkowa, barszcz, kompot z suszu owocowego, ryba po grecku, pierogi z kapustą i grzybami, krokiety czy sałatka jarzynowa. Na koniec nie zabrakło śpiewania kolęd i słodkich upominków.

19 z 21
W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli...
fot. gieka

Świąteczne warsztaty kulinarne w bibliotece w Służewie

W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli udział uczniowie Szkoły Podstawowej z Ostrowąsa i Opok. Dzieci pod czujnym okiem prowadzącej udekorowały pierniki oraz wypełniły babeczki słodkim nadzieniem.

Kulinarna przygoda była również okazją, by przybliżyć najmłodszym tradycje wigilijne. Po kuchennych harcach przyszedł czas na wspólną ucztę. Na stole poza słodkościami pojawiła się tradycyjna zupa śliwkowa, barszcz, kompot z suszu owocowego, ryba po grecku, pierogi z kapustą i grzybami, krokiety czy sałatka jarzynowa. Na koniec nie zabrakło śpiewania kolęd i słodkich upominków.

20 z 21
W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli...
fot. gieka

Świąteczne warsztaty kulinarne w bibliotece w Służewie

W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli udział uczniowie Szkoły Podstawowej z Ostrowąsa i Opok. Dzieci pod czujnym okiem prowadzącej udekorowały pierniki oraz wypełniły babeczki słodkim nadzieniem.

Kulinarna przygoda była również okazją, by przybliżyć najmłodszym tradycje wigilijne. Po kuchennych harcach przyszedł czas na wspólną ucztę. Na stole poza słodkościami pojawiła się tradycyjna zupa śliwkowa, barszcz, kompot z suszu owocowego, ryba po grecku, pierogi z kapustą i grzybami, krokiety czy sałatka jarzynowa. Na koniec nie zabrakło śpiewania kolęd i słodkich upominków.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Emerytury w maju 2025 - tabela wyliczeń netto. Takie pieniądze wypłaci seniorom ZUS

Emerytury w maju 2025 - tabela wyliczeń netto. Takie pieniądze wypłaci seniorom ZUS

Wielkie święto w I LO w Grudziądzu! Tak uczczono 1000. rocznicę koronacji  Chrobrego

Wielkie święto w I LO w Grudziądzu! Tak uczczono 1000. rocznicę koronacji Chrobrego

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Zobacz również

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Kiedy rewitalizacja EC Szombierki? Na EKG padła deklaracja prezesa Grupy Arche

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis