
Tłusty Czwartek. W toruńskiej piekarni usmażyli 50 tysięcy pączków!
W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu produkcja pączków na tłusty czwartek rozpoczęła się już w środę.
Na dwóch zmianach pracowało w sumie 35 osób. Usmażyli 50 tysięcy pączków nadziewanych marmoladą wieloowocową oraz adwokatem. W ciągu 2,5 godzinnego cyklu u Bartkowskich powstaje około 3 tysięcy pączków. Smażone są na oleju, dopiero potem są szprycowane i lukrowane.

Tłusty Czwartek. W toruńskiej piekarni usmażyli 50 tysięcy pączków!
W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu produkcja pączków na tłusty czwartek rozpoczęła się już w środę.
Na dwóch zmianach pracowało w sumie 35 osób. Usmażyli 50 tysięcy pączków nadziewanych marmoladą wieloowocową oraz adwokatem. W ciągu 2,5 godzinnego cyklu u Bartkowskich powstaje około 3 tysięcy pączków. Smażone są na oleju, dopiero potem są szprycowane i lukrowane.

Tłusty Czwartek. W toruńskiej piekarni usmażyli 50 tysięcy pączków!
W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu produkcja pączków na tłusty czwartek rozpoczęła się już w środę.
Na dwóch zmianach pracowało w sumie 35 osób. Usmażyli 50 tysięcy pączków nadziewanych marmoladą wieloowocową oraz adwokatem. W ciągu 2,5 godzinnego cyklu u Bartkowskich powstaje około 3 tysięcy pączków. Smażone są na oleju, dopiero potem są szprycowane i lukrowane.

Tłusty Czwartek. W toruńskiej piekarni usmażyli 50 tysięcy pączków!
W piekarniach należących do rodziny Bartkowskich w Toruniu produkcja pączków na tłusty czwartek rozpoczęła się już w środę.
Na dwóch zmianach pracowało w sumie 35 osób. Usmażyli 50 tysięcy pączków nadziewanych marmoladą wieloowocową oraz adwokatem. W ciągu 2,5 godzinnego cyklu u Bartkowskich powstaje około 3 tysięcy pączków. Smażone są na oleju, dopiero potem są szprycowane i lukrowane.