5 z 12

fot. Lucyna Nenow / Polska Press
rabarbar: 2,50-3,50 zł/kg (3-4 zł), 10.05 6-8 zł
pomidory malinowa: 4,33-6 zł/kg
pomidory spod osłon: 3-4 zł/kg
6 z 12

fot. Fot. Łukasz Kaczanowski/Polska Press
szczypiorek: 0,86-1,20 zł/pęczek
szparagi: 10-14 zł//kg
włoszczyzna: 3,50-4,50 zł/sztuka
7 z 12

fot. Grzegorz Olkowski
cebula biała: 1,10-1,50 zł/kg
cebula czerwona: 1,70-2,50 zł/kg
cebula ze szczypiorkiem: 1,70-2 zł/pęczek
8 z 12

fot. Lucyna Nenow / Polska Press
fasolka szparagowa: 30-42 zł/kg
kabaczki: 7-9 zł/kg
kalafior 4,50-5,50 zł/sztuka