
2017 gęsich tuszek trafiło dziś do mieszkańców regionu kujawsko-pomorskiego - zwycięzców konkursów, prowadzonych przez regionalne i lokalne media w ramach tegorocznej kampanii „Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina”, organizowanej przez Urząd Marszałkowski w Toruniu. Do akcji włączyły się media z dwudziestu miast regionu.
Akcja „Kujawsko-Pomorska Gęsina na Świętego Marcina” to okazja do poznania niezwykłego, tradycyjnie przyrządzonego mięsa, które rozsławiło Kujawy i Pomorze oraz stało się kulinarnym przebojem narodowego święta niepodległości.

2017 gęsich tuszek trafiło dziś do mieszkańców regionu kujawsko-pomorskiego - zwycięzców konkursów, prowadzonych przez regionalne i lokalne media w ramach tegorocznej kampanii „Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina”, organizowanej przez Urząd Marszałkowski w Toruniu. Do akcji włączyły się media z dwudziestu miast regionu.
Akcja „Kujawsko-Pomorska Gęsina na Świętego Marcina” to okazja do poznania niezwykłego, tradycyjnie przyrządzonego mięsa, które rozsławiło Kujawy i Pomorze oraz stało się kulinarnym przebojem narodowego święta niepodległości.

2017 gęsich tuszek trafiło dziś do mieszkańców regionu kujawsko-pomorskiego - zwycięzców konkursów, prowadzonych przez regionalne i lokalne media w ramach tegorocznej kampanii „Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina”, organizowanej przez Urząd Marszałkowski w Toruniu. Do akcji włączyły się media z dwudziestu miast regionu.
Akcja „Kujawsko-Pomorska Gęsina na Świętego Marcina” to okazja do poznania niezwykłego, tradycyjnie przyrządzonego mięsa, które rozsławiło Kujawy i Pomorze oraz stało się kulinarnym przebojem narodowego święta niepodległości.

2017 gęsich tuszek trafiło dziś do mieszkańców regionu kujawsko-pomorskiego - zwycięzców konkursów, prowadzonych przez regionalne i lokalne media w ramach tegorocznej kampanii „Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina”, organizowanej przez Urząd Marszałkowski w Toruniu. Do akcji włączyły się media z dwudziestu miast regionu.
Akcja „Kujawsko-Pomorska Gęsina na Świętego Marcina” to okazja do poznania niezwykłego, tradycyjnie przyrządzonego mięsa, które rozsławiło Kujawy i Pomorze oraz stało się kulinarnym przebojem narodowego święta niepodległości.