
Chełmnianie robią zapasy. W marketach są puste półki [zdjęcia]
Puste półki z żywnością, artykułami chemii gospodarczej - to skutek rozszerzania się koronawirusa w Polsce. Także chełmnianie robią zapasy i wykupują towary ze sklepów i marketów. Z regałów sklepowych znika żywność - zwłaszcza z długoterminowymi terminami do spożycia oraz środki higieniczne. Najszybciej znikają mięsa, wędliny, tzw. suchy prowiant, ryż, makaron, kasze, jedzenie w słoikach, puszkach. Pustkami świecą miejsca, w których był papier toaletowy, ręczniki papierowe, mydła i płyny do mycia i dezynfekcji rąk.

Chełmnianie robią zapasy. W marketach są puste półki [zdjęcia]
Puste półki z żywnością, artykułami chemii gospodarczej - to skutek rozszerzania się koronawirusa w Polsce. Także chełmnianie robią zapasy i wykupują towary ze sklepów i marketów. Z regałów sklepowych znika żywność - zwłaszcza z długoterminowymi terminami do spożycia oraz środki higieniczne. Najszybciej znikają mięsa, wędliny, tzw. suchy prowiant, ryż, makaron, kasze, jedzenie w słoikach, puszkach. Pustkami świecą miejsca, w których był papier toaletowy, ręczniki papierowe, mydła i płyny do mycia i dezynfekcji rąk.

Chełmnianie robią zapasy. W marketach są puste półki [zdjęcia]
Puste półki z żywnością, artykułami chemii gospodarczej - to skutek rozszerzania się koronawirusa w Polsce. Także chełmnianie robią zapasy i wykupują towary ze sklepów i marketów. Z regałów sklepowych znika żywność - zwłaszcza z długoterminowymi terminami do spożycia oraz środki higieniczne. Najszybciej znikają mięsa, wędliny, tzw. suchy prowiant, ryż, makaron, kasze, jedzenie w słoikach, puszkach. Pustkami świecą miejsca, w których był papier toaletowy, ręczniki papierowe, mydła i płyny do mycia i dezynfekcji rąk.

Chełmnianie robią zapasy. W marketach są puste półki [zdjęcia]
Puste półki z żywnością, artykułami chemii gospodarczej - to skutek rozszerzania się koronawirusa w Polsce. Także chełmnianie robią zapasy i wykupują towary ze sklepów i marketów. Z regałów sklepowych znika żywność - zwłaszcza z długoterminowymi terminami do spożycia oraz środki higieniczne. Najszybciej znikają mięsa, wędliny, tzw. suchy prowiant, ryż, makaron, kasze, jedzenie w słoikach, puszkach. Pustkami świecą miejsca, w których był papier toaletowy, ręczniki papierowe, mydła i płyny do mycia i dezynfekcji rąk.