1 z 9
Przewijaj galerię w dół

fot. Maja Stankiewicz
Konkurs: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Spółdzielnia Handlowo-Produkcyjna w Sadkach zdobyła nagrodę m.in. za chleb żytni na zakwasie
2 z 9

fot. Maja Stankiewicz
Konkurs: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Spółdzielnia Handlowo-Produkcyjna w Sadkach zdobyła nagrodę za chleb żytni na zakwasie. Z kolei za chleb sadkowski nominowana została do „Perły” 2025. Czy ją dostanie dowiemy się 27 września
3 z 9

fot. Maja Stankiewicz
Konkurs: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Jury konkursu Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło m. in. Koło Gospodyń Wiejskich w Mroczy. Panie otrzymały drugą nagrodę w kategorii: najlepsze potrawy regionalne
4 z 9

fot. ODR Minikowo
Konkurs: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów
Koło Gospodyń Wiejskich w Mroczy wywołane na scenę. Panie otrzymały drugą nagrodę w kategorii: najlepsze potrawy regionalne