1 z 13
Przewijaj galerię w dół
Profesjonalne jury szukało najlepszych smaków.
fot. Agata Kozicka

Profesjonalne jury szukało najlepszych smaków.

2 z 13
W konkursie nie brakowało wędlin i mięs.
fot. Agata Kozicka

W konkursie nie brakowało wędlin i mięs.

3 z 13
Tomasz Kosiński, szef kuchni w otwieranej wkrótce kuchni w...
fot. Agata Kozicka

Tomasz Kosiński, szef kuchni w otwieranej wkrótce kuchni w Hotelu Chomiąża Park w Chomiąży Szlacheckiej - członek jury profesjonalnego.

4 z 13
Przygotowania do degustacji.
fot. Agata Kozicka

Przygotowania do degustacji.

Pozostało jeszcze 8 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak było na "Wielkim Sprzątaniu Noteci" z harcerzami z ZHR w Inowrocławiu. Zdjęcia

Tak było na "Wielkim Sprzątaniu Noteci" z harcerzami z ZHR w Inowrocławiu. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Zobacz również

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

Tak było na III Rajdzie Rowerowym "Szlakiem Toruńskich Murali".  Zobaczcie zdjęcia

Tak było na III Rajdzie Rowerowym "Szlakiem Toruńskich Murali". Zobaczcie zdjęcia