1 z 13
Przewijaj galerię w dół
Profesjonalne jury szukało najlepszych smaków.
fot. Agata Kozicka

Profesjonalne jury szukało najlepszych smaków.

2 z 13
W konkursie nie brakowało wędlin i mięs.
fot. Agata Kozicka

W konkursie nie brakowało wędlin i mięs.

3 z 13
Tomasz Kosiński, szef kuchni w otwieranej wkrótce kuchni w...
fot. Agata Kozicka

Tomasz Kosiński, szef kuchni w otwieranej wkrótce kuchni w Hotelu Chomiąża Park w Chomiąży Szlacheckiej - członek jury profesjonalnego.

4 z 13
Przygotowania do degustacji.
fot. Agata Kozicka

Przygotowania do degustacji.

Pozostało jeszcze 8 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Jeśli na nie trafisz, zarobisz fortunę. Najdroższe karty z dodatku Destined Rivals

NOWE
Jeśli na nie trafisz, zarobisz fortunę. Najdroższe karty z dodatku Destined Rivals

Karol Nawrocki w Toruniu: „Będę strażnikiem trzynastej i czternastej emerytury”

Karol Nawrocki w Toruniu: „Będę strażnikiem trzynastej i czternastej emerytury”

Ekspert z USA: budowa komputera kwantowego to ogromna inwestycja. Ale jest kluczowa

Ekspert z USA: budowa komputera kwantowego to ogromna inwestycja. Ale jest kluczowa

Zobacz również

W Nakle śpiewano i tańczono „O krajeńską gąskę”. Na scenie ponad 250 dzieci

W Nakle śpiewano i tańczono „O krajeńską gąskę”. Na scenie ponad 250 dzieci

Co za odpowiedź Twardych Pierników! Anwil znokautowany w Arenie Toruń

Co za odpowiedź Twardych Pierników! Anwil znokautowany w Arenie Toruń