1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Do kiszenia ogórków używamy przestudzonej wody, nigdy...
fot. pixabay/Emilia_Baczynska

Do kiszenia ogórków używamy przestudzonej wody, nigdy gorącej. Może to być woda niegotowana, ale zdatna do picia i odstana.

2 z 6
Do kiszenia ogórków warto dodać liście — nie tylko chrzanu.
fot. pixabay.com

Do kiszenia ogórków warto dodać liście — nie tylko chrzanu.

3 z 6
Do kiszenia zabieramy się wkrótce po zebraniu ogórków. Im...
fot. pixabay.com

Do kiszenia zabieramy się wkrótce po zebraniu ogórków. Im świeższe, tym lepiej.

4 z 6
Ogórki przygotowane do kiszenia odstawiamy w ciemne i...
fot. pixabay.com

Ogórki przygotowane do kiszenia odstawiamy w ciemne i chłodne miejsce.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tłumy na targach: Lato na Wsi - Święto Smaku i Tradycji w Minikowie. Dziś ciąg dalszy

Tłumy na targach: Lato na Wsi - Święto Smaku i Tradycji w Minikowie. Dziś ciąg dalszy

Tak było na starcie Biegu Piastowskiego w Kruszwicy. Poszukajcie się na zdjęciach

Tak było na starcie Biegu Piastowskiego w Kruszwicy. Poszukajcie się na zdjęciach

Tak było na koncercie Cleo w Inowrocławiu. Tłum fanów bawił się na stadionie

Tak było na koncercie Cleo w Inowrocławiu. Tłum fanów bawił się na stadionie

Zobacz również

Tak było podczas zawodów pożarniczych OSP z terenu gminy Grudziądz. Mamy zdjęcia

Tak było podczas zawodów pożarniczych OSP z terenu gminy Grudziądz. Mamy zdjęcia

Tak było w Turzanach na turnieju w ramach Enea Operator Międzyszkolna Liga Szachowa

Tak było w Turzanach na turnieju w ramach Enea Operator Międzyszkolna Liga Szachowa