5 z 9
24 lutego w godz. 9-12 pod numerem tel. 54 230 73 52 dyżur...
fot. pixabay.com

24 lutego w godz. 9-12 pod numerem tel. 54 230 73 52 dyżur dotyczyć będzie zwolnień z opłacania składek i korekty dokumentów rozliczeniowych. Można będzie uzyskać informacje jaki wpływ mają złożone korekty na stan rozliczeń, także przy zawartej umowie ratalnej.

6 z 9
25 lutego w godz. 9-11 pod numerem telefonu 56 610 93 32...
fot. pixabay.com

25 lutego w godz. 9-11 pod numerem telefonu 56 610 93 32 można będzie zapytać o emeryturę, rentę i inne świadczenia emerytalno-rentowe.

7 z 9
23 lutego o godz. 10 oraz 24 lutego o godz. 9 odbędzie się...
fot. pixabay.com

23 lutego o godz. 10 oraz 24 lutego o godz. 9 odbędzie się bezpłatne webinarium pod nazwą „Platforma Usług Elektronicznych, jako wygodne i bezpłatne narzędzie kontaktu z ZUS” oraz „Jak samodzielnie utworzyć potwierdzenia danych z ZUS na PUE ZUS”. Szkolenie organizowane jest odpowiednio przez bydgoski i toruński oddział ZUS. Webinarium będzie prowadzone online, za pośrednictwem platformy Cisco Webex Meeting. Aby wziąć udział w webinarium, wystarczy zgłosić swój udział. Zapisy przyjmowane są najpóźniej na dzień przed planowanym szkoleniem.

8 z 9
- Aby wziąć udział w szkoleniu „Platforma Usług...
fot. pixabay.com

- Aby wziąć udział w szkoleniu „Platforma Usług Elektronicznych, jako wygodne i bezpłatne narzędzie kontaktu z ZUS”, należy do 22 lutego przesłać zgłoszenie uczestnictwa na adres mailowy [email protected]. Osoby zainteresowane udziałem w szkoleniu „Jak samodzielnie utworzyć potwierdzenia danych z ZUS na PUE ZUS” mogą zapisywać się do 23 lutego, wysyłając maila na adres: [email protected]. W treści należy wskazać datę i temat webinarium, liczbę uczestników (imiona i nazwiska), a także numer telefonu do kontaktu - informuje Krystyna Michałek, rzecznik regionalny ZUS województwa kujawsko-pomorskiego.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Rektorka Uniwersytetu Ekonomicznego: "Współpraca z biznesem jest kluczowa dla nauki"

Coś dla dzieci, coś dla dorosłych. Tak wyglądała Noc Muzeów 2025 w Grudziądzu

Coś dla dzieci, coś dla dorosłych. Tak wyglądała Noc Muzeów 2025 w Grudziądzu

Zobacz również

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

Jury konkursu: Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów doceniło swojskie smaki

Coś dla dzieci, coś dla dorosłych. Tak wyglądała Noc Muzeów 2025 w Grudziądzu

Coś dla dzieci, coś dla dorosłych. Tak wyglądała Noc Muzeów 2025 w Grudziądzu