
Gołąbki bez zawijania
Dowiedz się co dodawać do gołąbków bez zawijania, by wyszły jeszcze lepsze!

Kasza lub ryż
Do gołąbków bez zawijania możesz dodać też ugotowany ryż lub kaszę. Sprawdzi się ta gryczana, jęczmienna, a nawet kasza manna. Dzięki takim dodatkom gołąbki będą jeszcze bardziej sycące!

Cebula lub czosnek
Mięsny farsz będzie o wiele smaczniejszy, jeśli dodasz do niego siekaną cebulkę lub czosnek. Dzięki nim gołąbki będą ostrzejsze, a aromat wyrazisty.

Odpowiednie przyprawy
Przyprawy możesz dodać zarówno do środka farszu, jak i do samej panierki. Poza standardowymi przyprawami, takimi jak sól, pieprz, czy papryka, możesz wypróbować także różne zioła – cząber, estragon, rozmaryn, czy majeranek. Nadadzą smaku potrawie i korzystnie wpłyną na trawienie.