MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Kuchenne Rewolucje Gaumarjos w Warszawie [MENU, CENY, OPINIE, 26.07.2017]

JJ
Kuchenne Rewolucje Gaumarjos w Warszawie [MENU, CENY, OPINIE, 26.07.2017]
Kuchenne Rewolucje Gaumarjos w Warszawie [MENU, CENY, OPINIE, 26.07.2017] Sylvia Dabrowa
Kolejna rewolucja przeprowadzona przez Magdę Gessler.

Na warszawskim Ursynowie znajduje się gruzińska knajpka Gaumarjos. Jest to wybitnie rodzinne miejsce. Restaurację prowadzi Liana i David, na sali pomaga im ich syn, na kuchni zaś kuzynka. Małżeństwo wyjechało z Gruzji w poszukiwaniu lepszego życia. I chociaż oboje ukończyli szkoły artystyczne, w Polsce postanowili robić coś innego. Jednak, gdy się prowadzi własny interes, nie zawsze jest zabawa i są toasty. Dlatego Liana postanowiła poprosić o pomoc Magdę Gessler! Co wyszło z tej Rewolucji? Zobaczcie!

Kuchenne Rewolucje Gaumarjos w Warszawie [MENU, CENY, OPINIE]

Zupy:

  • Lobio (zupa fasolowa) 15 zł
  • Gupta (klopsiki w sosie pomidorowym) 15 zł
  • Rybna 15 zł
  • Charczo (z wołowiny) 16 zł

Przystawki:

  • Roladki z bakłażana - 4 zł (szt)
  • Roladka z grillowanej papryki - 4 zł (szt)
  • Kulki Szpinakowe 4 zł (szt)
  • Czebureki 15 zł (szt)
  • chaczapuri 17 zł (szt)

Dania Główna:

  • Chinkali 20 zł (4 szt)
  • Tolma 25 zł
  • Tolma paprykowa 25 zł
  • Pielmieni 26 zł
  • Lulakebab 35 zł
  • Czanachi 38 zł
  • Czaszuszuli 32 zł

Kuchenne Rewolucje Gaumarjos w Warszawie [MENU, CENY, OPINIE]

"Przepysznie! Skuszeni opiniami na fb i tym że trzymają poziom już od 4 lat po Rewolucjach pojechaliśmy. Chaczpuri z serem bardzo dobre, ciekawy smak, kupdari- też placek tylko z super doprawionym aromatycznym mięsem no i słynne chinkali sakiewki z rosołkiem i mięsem, pycha ciasto i nadzienie. Gruzińska lemoniada z butelki bardzo podobna smakiem do naszych tanich z marketów, słodka, szału nie było tylko ładna butelka. Myśleliśmy, że robią swoja na miejscu. Kelnerki bardzo mile i wszystko w tłumacza "na polski" na pewno tu wrócimy!" - Agnieszka

"Jedzenie pyszne, świeże i niedrogie. Od lat się wybierałam po obejrzeniu Kuchennych Rewolucji i się nie rozczarowałam! Byłam świadkiem jak kilkanaście osób nie mogło się dostać, bo tyle jest chętnych! To mówi samo za siebie. I nie podają cukru że stacji benzynowej tylko pakowany tak samo w papierowe saszetki. Nie widzę w tym nic złego. Wystrój adekwatny do menu i brudno nie było" - Ania

"Dziś miałam przyjemność gościć w restauracji. Dania, które zamówiliśmy, zachwyciły nas. Wszystko było przepyszne. Obsługa przemiła. Myślę, ze będziemy stałymi gośćmi." - Monika

"Miły kameralny lokal. Udało się wejść z marszu, bez rezerwacji. Chinkali i pielmieni smaczne choć lepsze jedliśmy w Carskiej w Legionowie. Zupka z pulpetami ok, ale jak dla nas za tłusta. Przystawki czyli roladki z papryki i bakłażana i kulka że szpinaku smaczne ale słabo doprawione. Wyszliśmy najedzeni, ale smaki nas nie porwały..." - Olga

Kuchenne Rewolucje Gaumarjos w Warszawie [MENU, CENY, OPINIE]

Reżyserka „Kuchennych rewolucji” o Magdzie Gessler: To zderzenie z wulkanem energetycznym

źródło: Agencja TVN/x-news

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska