Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kuchnia wegetariańska. Przepis na pasztet i grochówkę bez mięsa [wideo]

Dzień Dobry TVN/x-news
Dzień Dobry TVN/x-news
W kuchni "Dzień Dobry TVN" królowała kuchnia wegetariańska.

Blogerka Marta Dymek przygotowała bezmięsną polską grochówkę i pasztet z soczewicy. W menu pojawiły się także dwa rodzaje hummusu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska