13 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

14 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

15 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

16 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

Pozostało jeszcze 19 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Wielkie święto w I LO w Grudziądzu! Tak uczczono 1000. rocznicę koronacji  Chrobrego

Wielkie święto w I LO w Grudziądzu! Tak uczczono 1000. rocznicę koronacji Chrobrego

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Venom przejmuje Avengersów! Efekty tej fuzji są widowiskowe

Venom przejmuje Avengersów! Efekty tej fuzji są widowiskowe

Zobacz również

Festiwal Food Trucków w Grudziądzu. Jeszcze w sobotę i niedzielę 26 i 27 kwietnia

Festiwal Food Trucków w Grudziądzu. Jeszcze w sobotę i niedzielę 26 i 27 kwietnia

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis

Grudziądzcy Flisacy mają niezwykłe życiorysy. Promocja książki Aleksandry Pasis