17 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

18 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

19 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

20 z 36
Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj...
fot. Filip Kowalkowski

Wielka kuchnia w Zielonych Arkadach

Wszyscy odwiedzający Zielone Arkady mogli obejrzeć wczoraj pokazy przyrządzania potraw z produktów, które zwyciężyły w plebiscycie na najlepsze spożywcze marki regionalne Pomorza i Kujaw.

W akcji można było zobaczyć mistrzów kuchni: Krzysztofa Bielawskiego – szefa kuchni Restauracji Meluzyna, Marcina Szukaja z Restauracji Kuchnia oraz Bulwar Bistro, Rafała Godziemskiego – właściciela Memo Restaurant & Wine, blogerkę kulinarną Agata Jędraszczak, Sebastiana Ferenca – szefa kuchni w Hotelu City oraz Józef Sadkiewicza – eksperta w branży zbożowo-młynarsko-piekarskiej i kulinarnej, prezesa i współwłaściciela Instytutu Sadkiewicza.

Wszystkie potrawy przygotowane przez mistrzów kulinarnych zostały rozdane do degustacji. Gospodarzem pokazów kulinarnych był Radosław Fonferek.

Nie zabrakło również atrakcji dla najmłodszych – w strefie dla dzieci odbywały się konkursy i zabawy, w tym warsztaty z dekorowania pierników.

Pozostało jeszcze 15 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Wręczenie świadectw maturzystom z IV Liceum Ogólnokształcącego  w Grudziądzu

Wręczenie świadectw maturzystom z IV Liceum Ogólnokształcącego w Grudziądzu

Tak wygląda polski elektryczny mikrodostawczak. Zadebiutował w Katowicach

Tak wygląda polski elektryczny mikrodostawczak. Zadebiutował w Katowicach

8 produktów, które pomagają spalić tłuszcz z brzucha szybciej niż robienie brzuszków

8 produktów, które pomagają spalić tłuszcz z brzucha szybciej niż robienie brzuszków

Zobacz również

AI zaprojektowała naszą kuchnię. Wystarczyło zdjęcie i kilka poleceń

AI zaprojektowała naszą kuchnię. Wystarczyło zdjęcie i kilka poleceń

Handlarz narkotyków z Dobrzynia nad Wisłą trzymał w domu ponad 3,5 kg amfetaminy

Handlarz narkotyków z Dobrzynia nad Wisłą trzymał w domu ponad 3,5 kg amfetaminy