
MOZARELLA, PARMEZAN, SUSZONE POMIDORY
Farsz wykonany z mozzarelli, parmezanu i suszonych pomidorów jest wyjątkowo aromatyczny. Taki kurczak świetnie smakuje podawany na talerzu spaghetti lub na misce sałat.

KURCZAK NADZIEWANY SEREM, POMIDORAMI I BAZYLIĄ
Danie, które można łatwo przygotować zarówno na patelni, jak i w piekarniku. To pierś kurczaka nadziewana kombinacją pesto, suszonych pomidorów i sera.

KURCZAK NADZIEWANY SZPINAKIEM I TWAROGIEM
Jest wiele różnych sposobów na wykorzystanie białego sera. Można na przykład pikantny twarożek połączyć ze świeżym młodym szpinakiem, posiekaną mozzarellą i mielonym czosnkiem, aby stworzyć naprawdę niezapomniane danie.

KOMOSA RYŻOWA (QUINOA) I SZPINAK
Quinoa nadaje się nie tylko do sałatek, ale także do nadziewania piersi z kurczaka! Prócz komosy ryżowej warto dodać do farszu świeży szpinak i sera feta.