https://pomorska.pl
reklama

Magda Gessler o wielkanocnych błędach kulinarnych Polaków

red
Restauratorka i prowadząca program "Kuchenne rewolucje" Magda Gessler wytknęła w studiu "Dzień Dobry TVN" najczęstsze kulinarne błędy Polaków, związane z obchodami świąt wielkanocnych. Gessler wyjaśniła również, kiedy i jak przygotować wielkanocny żur na zakwasie.

Komentarze 2

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

S
Sorolll58
Skad ta zydowa sie wziela ze uczy polakow jak gotowac ze tez Adolf ja przeoczyl
Ł
Łysy
Co ta Żydówka może wiedzieć o Polakach ??

Wybrane dla Ciebie

Kryształy PRL w cenie złota. Tyle kosztują w 2025 roku popularne misy i wazony

Kryształy PRL w cenie złota. Tyle kosztują w 2025 roku popularne misy i wazony

Rozsypuję to wokół piwonii i bujnie kwitną. Sprawdzony trik na mnóstwo pąków

Rozsypuję to wokół piwonii i bujnie kwitną. Sprawdzony trik na mnóstwo pąków

Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska