33 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

34 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

35 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

36 z 39
Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny...
fot. Wojciech Alabrudziński

Przyrządzali specjały z pysznej gęsiny
W Zespole Szkół nr 3 przy ul. Nowomiejskiej zorganizowano konkurs na potrawy z gęsiny. Uczniowie szkół z Włocławka, Chodcza i Kowala na miejscu przygotowywali smakowitości. Jury najwyżej oceniło pracę Macieja Czarniaka z Zespołu Szkół Centrum Kształcenia Rolniczego w Kowalu, Szymona Kaczorka z włocławskiego „Chemika” i Adriana Bukowskiego z „Trójki”. Wyróżnienia otrzymali: Sylwia Kuźmińska z Chodcza i Bartłomiej Pietrzko z „Chemika”. Organizatorami akcji był Zespół Szkół nr 3 i fundacja "Caietanus" dzięki wsparciu finansowemu fundacji "Anwil dla Włocławka".

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Bydgoskie Klasyki rozpoczęły sezon w Pałacu Lubostroń. Zdjęcia

Najlepsi z najlepszych. Zobacz, jak rywalizowali strażacy-ratownicy w Bydgoszczy!

Najlepsi z najlepszych. Zobacz, jak rywalizowali strażacy-ratownicy w Bydgoszczy!

Tak było na III Rajdzie Rowerowym "Szlakiem Toruńskich Murali".  Zobaczcie zdjęcia

Tak było na III Rajdzie Rowerowym "Szlakiem Toruńskich Murali". Zobaczcie zdjęcia

Zobacz również

Wytańczyć Habanerę to jest sztuka co się zowie.Premiera „Carmen” na otwarcie XXXI BFO

Wytańczyć Habanerę to jest sztuka co się zowie.Premiera „Carmen” na otwarcie XXXI BFO

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie

63. Konkurs Sztuki Ludowej Pałuk w Szubinie pokazał, że tradycja nie ginie