- Wiedzieliśmy, że nasz "Majonez Pomorski" jest znany i ceniony przez klientów - mówił Jerzy Ordak, prezes Ocetiksu. - Jednak pomyśleliśmy, co szkodzi, by poznać dodatkowe opinie. Chcieliśmy potwierdzić, że tak dobre oceny to może nie tylko efekt naszej wyobraźni, że również inni też zwrócą na nas uwagę. I stało się! Udało nam się wygrać plebiscyt. Jeśli któryś z prezesów ma jakiekolwiek wątpliwości, co do wartości firmowej marki, radzę, by zgłosił ją do tego plebiscytu.
Przypomnijmy jeszcze, co o tym majonezie powiedział jeden z członków naszej kapituły, Marek Szczygielski, Kujawsko-Pomorski Inspektor Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Bydgoszczy: - Jest doskonałej jakości! Bardzo smaczny! To marka, która rozsławia nasz region. Wręcz fenomenalne, że jego receptura jest taka sama od wielu lat! "Gazeta Pomorska" wybiera tylko najlepsze marki. Za naszym pośrednictwem coraz liczniejsi sięgają po laury i tytuły.
TUTAJ SĄ SZCZEGÓŁY DOTYCZĄCE PLEBISCYTU Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2015
Wasza firma też może znaleźć się wśród najlepszych. Zapraszamy do 8. edycji plebiscytu "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2015. Znak jakości Gazety Pomorskiej". To doskonała okazja, żeby pokazać swoje produkty i usługi. Ocenią je fachowcy, bo do kapituły zaprosiliśmy znawców w poszczególnych kategoriach.
Swoich faworytów wskażą również Czytelnicy "Gazety Pomorskiej". Oprócz prestiżowego tytułu, firmy, zgłaszające się do plebiscytu, otrzymują wymierne korzyści promocyjne. Mają zapewnione filmy i prezentacje w gazecie, na portalach Pomorska.pl oraz StrefaBiznesu.pomorska.pl. Zwycięzców zaprosimy na uroczystą galę, opiszemy, uzyskają znak jakości, którym będą mogli posługiwać się przez okrągły rok oraz otrzymają od nas wartą 5 tys. zł kampanię reklamową. Zgłaszać produkty i usługi godne polecenia może każda firma z terenu objętego zasięgiem ukazywania się "Pomorskiej" (za opłatą). Wypełnia się zgłoszenie i przeszła je do "Gazety Pomorskiej" lub przekazuje jej przedstawicielowi. Zgłoszenia przyjmuje Grzegorz Zajączkowski (e-mail: [email protected], tel. 697 770 279).
