1 z 12
Przewijaj galerię w dół
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

Powstały unikalne przepisy z produktów, które walczą o nasz znak jakości, ale na razie nie możemy zdradzać więcej szczegółów.

2 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

3 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

4 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak było na III Rajdzie Rowerowym "Szlakiem Toruńskich Murali".  Zobaczcie zdjęcia

Tak było na III Rajdzie Rowerowym "Szlakiem Toruńskich Murali". Zobaczcie zdjęcia

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz  zdjęcia z meczu i trybun

Zawisza wreszcie wygrał w Bydgoszczy. Zobacz zdjęcia z meczu i trybun

Zobacz również

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Nie takiego meczu oczekiwali fani Astorii Bydgoszcz. Tak kibicowaliście koszykarzom!

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy

Hiszpania, Meksyk i Gruzja z food trucka. Wyjątkowy festiwal smaków w Bydgoszczy