1 z 12
Przewijaj galerię w dół
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

Powstały unikalne przepisy z produktów, które walczą o nasz znak jakości, ale na razie nie możemy zdradzać więcej szczegółów.

2 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

3 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

4 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

Pozostało jeszcze 7 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Lotto Bydgostia bawiła się na pikniku. Było bardzo ciekawie. Mamy zdjęcia

Lotto Bydgostia bawiła się na pikniku. Było bardzo ciekawie. Mamy zdjęcia

Tyle naprawdę dostają nauczyciele! Znamy kwoty dodatków do pensji w czerwcu 2025

Tyle naprawdę dostają nauczyciele! Znamy kwoty dodatków do pensji w czerwcu 2025

Grad medali wioślarek i wioślarzy z regionu podczas mistrzostw Polski w Kruszwicy

Grad medali wioślarek i wioślarzy z regionu podczas mistrzostw Polski w Kruszwicy

Zobacz również

To "coś" zaatakowało stado owiec w Jeżewie pod Łabiszynem. To była istna rzeź!

To "coś" zaatakowało stado owiec w Jeżewie pod Łabiszynem. To była istna rzeź!

Tyle kroków dziennie należy robić po 60. roku życia. Padła dokładna liczba

Tyle kroków dziennie należy robić po 60. roku życia. Padła dokładna liczba