5 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

6 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

7 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

8 z 12
W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły...
fot. Tomasz Czachorowski

W bydgoskim City Hotelu szefowie kuchni, członkowie kapituły "Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Znak jakości Gazety Pomorskiej" przygotowywali dania z produktów zgłoszonych do plebiscytu (6 października).

- Ale petarda - mówił o niektórych z nich Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy, przewodniczący kapituły.

Z "Pomorską" gotowali także: Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl i Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Odznaczenia wojewody dla „dwunastu wspaniałych” na 35-lecie samorządu terytorialnego

Odznaczenia wojewody dla „dwunastu wspaniałych” na 35-lecie samorządu terytorialnego

Tak wyglądają darmowe spacerki po Chełmnie. Każdy może skorzystać

Tak wyglądają darmowe spacerki po Chełmnie. Każdy może skorzystać

Probierz kontra Lewandowski. Konflikt, który może kosztować miliony

GORĄCY TEMAT
Probierz kontra Lewandowski. Konflikt, który może kosztować miliony

Zobacz również

Odznaczenia wojewody dla „dwunastu wspaniałych” na 35-lecie samorządu terytorialnego

Odznaczenia wojewody dla „dwunastu wspaniałych” na 35-lecie samorządu terytorialnego

Tak wyglądają darmowe spacerki po Chełmnie. Każdy może skorzystać

Tak wyglądają darmowe spacerki po Chełmnie. Każdy może skorzystać