Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Niewłaściwie dobrana kiełbasa zepsuje smak żurku. Zazwyczaj...
fot. Paweł Lacheta

Oto błędy przy robieniu żurku - Magda Gessler tego nigdy nie dodaje! Przez to żurek traci smak

Biała kiełbasa do żurku

Niewłaściwie dobrana kiełbasa zepsuje smak żurku. Zazwyczaj dodaje się białą lub szarą kiełbasę. Magda Gessler zaleca wybór tej drugiej, która idealnie sprawdzi się do wywaru. Lepiej unikać kiełbasy o różowym odcieniu, ponieważ zawiera dużo soli peklowanej. Kiełbasa powinna być też dobrze zaparzona.

Zobacz również

W Kielcach rowerzysta wjechał w pieszą. Kobieta w szpitalu

W Kielcach rowerzysta wjechał w pieszą. Kobieta w szpitalu

Lechia bez licencji na grę w Ekstraklasie. Ma pięć dni na spłatę zaległości

Lechia bez licencji na grę w Ekstraklasie. Ma pięć dni na spłatę zaległości

Polecamy

Uwodzicielskie perfumy na lato. Wszyscy będą pytać, czym pachniesz

Uwodzicielskie perfumy na lato. Wszyscy będą pytać, czym pachniesz

Dzięki open source gospodarkę UE zasila nawet 400 mld zł

Dzięki open source gospodarkę UE zasila nawet 400 mld zł

Odebrałeś telefon od Straży Granicznej? Uważaj! To nowa metoda oszustów

Odebrałeś telefon od Straży Granicznej? Uważaj! To nowa metoda oszustów