MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Aby ogórki kiszone były zawsze jędrne i chrupiące, zacznij...
fot. Pixabay

Sprytny trik babci, by ogórki kiszone były zawsze jędrne i chrupiące!

Przygotowanie słoików i składników do kiszenia ogorków

Aby ogórki kiszone były zawsze jędrne i chrupiące, zacznij od przygotowania słoików. Dokładnie je wyparz, aby pozbyć się wszelkich bakterii, które mogłyby zepsuć kiszonki.

Następnie wrzuć do słoików po kilka kawałków kopru, chrzanu, czosnku i liści wiśni. Te składniki nie tylko nadadzą ogórkom wyjątkowy smak, ale również pomogą zachować ich chrupkość.

Zobacz również

30 czerwca wyjątkowy koncert dla dzieci – „Cztery struny świata” w Gdańsku!

30 czerwca wyjątkowy koncert dla dzieci – „Cztery struny świata” w Gdańsku!

Śmiertelny wypadek na przejściu dla pieszych w Rudnikach. Policja wyjaśnia sprawę

NOWE
Śmiertelny wypadek na przejściu dla pieszych w Rudnikach. Policja wyjaśnia sprawę

Polecamy

Eurojackpot - 28.06.2024. Poznaj ostatnie wyniki losowania

Eurojackpot - 28.06.2024. Poznaj ostatnie wyniki losowania

Wypadek na budowie w Bydgoszczy. Zawalił się strop, ucierpiało dwóch pracowników

Wypadek na budowie w Bydgoszczy. Zawalił się strop, ucierpiało dwóch pracowników

Sytuacja nadzwyczajna na greckiej wyspie. Do akcji wkracza marynarka wojenna!

Z OSTATNIEJ CHWILI
Sytuacja nadzwyczajna na greckiej wyspie. Do akcji wkracza marynarka wojenna!