
Świąteczne warsztaty kulinarne w bibliotece w Służewie
W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli udział uczniowie Szkoły Podstawowej z Ostrowąsa i Opok. Dzieci pod czujnym okiem prowadzącej udekorowały pierniki oraz wypełniły babeczki słodkim nadzieniem.
Kulinarna przygoda była również okazją, by przybliżyć najmłodszym tradycje wigilijne. Po kuchennych harcach przyszedł czas na wspólną ucztę. Na stole poza słodkościami pojawiła się tradycyjna zupa śliwkowa, barszcz, kompot z suszu owocowego, ryba po grecku, pierogi z kapustą i grzybami, krokiety czy sałatka jarzynowa. Na koniec nie zabrakło śpiewania kolęd i słodkich upominków.
LICZ SIĘ ZE ŚWIĘTAMI - MIKOŁAJ DO WYNAJĘCIA.

Świąteczne warsztaty kulinarne w bibliotece w Służewie
W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli udział uczniowie Szkoły Podstawowej z Ostrowąsa i Opok. Dzieci pod czujnym okiem prowadzącej udekorowały pierniki oraz wypełniły babeczki słodkim nadzieniem.
Kulinarna przygoda była również okazją, by przybliżyć najmłodszym tradycje wigilijne. Po kuchennych harcach przyszedł czas na wspólną ucztę. Na stole poza słodkościami pojawiła się tradycyjna zupa śliwkowa, barszcz, kompot z suszu owocowego, ryba po grecku, pierogi z kapustą i grzybami, krokiety czy sałatka jarzynowa. Na koniec nie zabrakło śpiewania kolęd i słodkich upominków.

Świąteczne warsztaty kulinarne w bibliotece w Służewie
W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli udział uczniowie Szkoły Podstawowej z Ostrowąsa i Opok. Dzieci pod czujnym okiem prowadzącej udekorowały pierniki oraz wypełniły babeczki słodkim nadzieniem.
Kulinarna przygoda była również okazją, by przybliżyć najmłodszym tradycje wigilijne. Po kuchennych harcach przyszedł czas na wspólną ucztę. Na stole poza słodkościami pojawiła się tradycyjna zupa śliwkowa, barszcz, kompot z suszu owocowego, ryba po grecku, pierogi z kapustą i grzybami, krokiety czy sałatka jarzynowa. Na koniec nie zabrakło śpiewania kolęd i słodkich upominków.

Świąteczne warsztaty kulinarne w bibliotece w Służewie
W zajęciach poprowadzonych przez Bożenę Świątkowską wzięli udział uczniowie Szkoły Podstawowej z Ostrowąsa i Opok. Dzieci pod czujnym okiem prowadzącej udekorowały pierniki oraz wypełniły babeczki słodkim nadzieniem.
Kulinarna przygoda była również okazją, by przybliżyć najmłodszym tradycje wigilijne. Po kuchennych harcach przyszedł czas na wspólną ucztę. Na stole poza słodkościami pojawiła się tradycyjna zupa śliwkowa, barszcz, kompot z suszu owocowego, ryba po grecku, pierogi z kapustą i grzybami, krokiety czy sałatka jarzynowa. Na koniec nie zabrakło śpiewania kolęd i słodkich upominków.