4 z 15
Poprzednie
Następne
Takie są ceny w restauracjach po Kuchennych Rewolucjach. Niektóre mogą zaskakiwać!
Kolorowe Patelnie, Kraków
Dania według przepisu Pani Magdy Gessler
Sałatka kolorowa z warzywami i owocami z 5 gatunków pomidorów, arbuzem, truskawkami, pieczoną papryką, sałatą rzymską, burakami gotowanymi, cebulą czerwoną i sosem winegret - 26,00 zł
Chłodnik litewski z jajkiem - 17,00 zł
Carpaccio z pieczonej piersi kaczki podawane z ciepłym pesto zielonym - 29,00 zł
Patelnia na biało (boeuf strogonow z polędwicy wołowej w sosie pieczarkowo-truflowym) - 61,00 zł
Patelnia na żółto z kurkami, pieczoną papryką żółtą, świeżą morelą, żółtą marchwią i ziemniakami - 37,00 zł