
Szynka wiejska rolowana tradycyjna, parzona, wędzona, na soli peklującej (Łabiszyn Wieś) - 67 zł za kg.

Szynka Branicz (Nakło nad Notecią) - z obecnością naturalnych bakterii probiotycznych oraz tradycyjnych, naturalnych przypraw i soli peklującej. Nie zawiera żadnych substancji dodatkowych. Najwyższą jakość uzyskano poprzez dobór wysokogatunkowego mięsa wieprzowego i naturalnego procesu dojrzewania. Produkt ten nie jest poddawany obróbce cieplnej, zachowuje wszelkie wartościowe kultury bakterii, składniki odżywcze i witaminy. Kosztuje 80 zł za kg.

Szynka z wiejskiej wędzarni (Władysławowo gmina Łabiszyn) z lekkim tłuszczykiem. Delikatna w smaku, często wykorzystywana na tzw. stoły wiejskie. Kosztuje 49,70 zł za kg.

Szynka z mięsa pochodzącego z własnego gospodarstwa rolnego w Okoninie koło Grudziądza - 35 zł za kg.