Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
2 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wiele osób od razu kładzie produkty bezpośrednio na grilla....
fot. Łukasz Gdak

Te błędy popełniamy najczęściej podczas grillowania. Kiedy kłaść mięso na grillu, żeby było soczyste?

Wiele osób od razu kładzie produkty bezpośrednio na grilla. Dania tracą przez to na smaku i na jakości.

Mięso należy wyjąć z lodówki około 30 minut przed przyrządzaniem, aby zbliżyło się do temperatury pokojowej. Warzywa, takie jak ziemniaki, buraki, marchew i koper włoski, warto wstępnie ugotować. Dobrze działa również blanszowanie. Produkty należy przyprawić przed grillowaniem.

Zobacz również

Panika w Rafah. Bezlitosna operacja Izraela

Panika w Rafah. Bezlitosna operacja Izraela

Polscy hokeiści i trener po meczu z Łotwą. Ten punkt na pewno nas podbuduje

NOWE
Polscy hokeiści i trener po meczu z Łotwą. Ten punkt na pewno nas podbuduje

Polecamy

Trener polskich siatkarek podał skład na pierwszy turniej LN. Są zaskoczenia?

Trener polskich siatkarek podał skład na pierwszy turniej LN. Są zaskoczenia?

Hubert Hurkacz - Rafael Nadal. Takiego meczu jeszcze nie było! Fibak za mikrofonem

Hubert Hurkacz - Rafael Nadal. Takiego meczu jeszcze nie było! Fibak za mikrofonem

GIF wydał decyzję: ponowne dopuszczenie do obrotu - Zodgane (8.05)

GIF wydał decyzję: ponowne dopuszczenie do obrotu - Zodgane (8.05)