
Dietetycy radzą, aby jeść sezonowe warzywa i owoce, które naturalnie pojawiają się w danym okresie. To często znane i lubiane produkty. Jabłka, dynia, papryka, co jeszcze? T[b]e warzywa i owoce warto jeść jesienią. One jesienią zapewnią nam odporność i dobre samopoczucie.
Szczegóły na kolejnych slajdach >>>

Papryka
Odżywianie sezonowe to najłatwiejszy przepis na zdrowe życie. Produkty dojrzewające we właściwym czasie nie potrzebują nawożenia, co oznacza, że mają najwyższą zawartość składników mineralnych. Dzięki nim można jeść tanio, ekologicznie i zdrowo.

Szpinak
Odżywianie sezonowe to najłatwiejszy przepis na zdrowe życie. Produkty dojrzewające we właściwym czasie nie potrzebują nawożenia, co oznacza, że mają najwyższą zawartość składników mineralnych. Dzięki nim można jeść tanio, ekologicznie i zdrowo.

Gruszki
Odżywianie sezonowe to najłatwiejszy przepis na zdrowe życie. Produkty dojrzewające we właściwym czasie nie potrzebują nawożenia, co oznacza, że mają najwyższą zawartość składników mineralnych. Dzięki nim można jeść tanio, ekologicznie i zdrowo.