Villa Bianco Steak & Lobster Kuchenne rewolucje
Restauracja Villa Bianco Steak & Lobster leży przy lotnisku, w oddalonej od centrum części miasta. Pieniądze na jej budowę właściciele dostali z projektu unijnego, który miał ożywić okolice lotniska. Jednak nawet z nowego terminalu nie tak łatwo tam dotrzeć. Trzeba wiedzieć, gdzie jechać, a celem Magdy Gessler było sprawienie, by goście przyjeżdżali tu specjalnie.
W jakich restauracjach Magda Gessler przeprowadzi Kuchenne rewolucje w nowym sezonie programu? Zobaczcie:
Po Kuchennych rewolucjach restauracja zaczęła przyciągać nie tylko stałych klientów, ale coraz to nowe osoby. Po emisji programu gości było tak wielu, że rezerwowali stoliki z wyprzedzeniem, a Paweł Glibowski prowadzący z żoną restaurację szukał kelnerek i kucharzy na kolejne etaty.
Jak jest teraz, kilka lat po rewolucji?
Villa Bianco Steak & Lobster opinie
Zebraliśmy dla Was kilka najnowszych opinii o restauracji Villa Bianco Steak & Lobster. Zobaczcie, jak oceniają ją goście (wybrane opinie, pisownia oryginalna, opinie nie musza być zgodne ze stanowiskiem redakcji):
- Steak robi wrażenie, delikatny, idealnie wysmażony i soczysty. Sałatka z krewetkami wyśmienita, polecam ! - poleca Nastazja.
Każdy powinien spróbować homara, jestem zachwycona smakiem, poziomem obsługi oraz "podejściem do klienta". Polecam i jestem pewna ze to nie była ostatnia wizyta - ocenia Natalia.
- Bardzo miła obsługa. Jeżeli homar ma mieć taką gumową konsystencję to dziękuję bardzo - nie smakuje mi - dodaje z kolei Agnieszka.
- Uważam, że ceny są ZNACZNIE zawyżone. Właściciele liczą po prostu na jednorazowych gości (raczej mała szansa, że ponownie się tu pojawią). Restauracja jest tylko dla osób, które preferują owoce morza. Pozostali wyjdą z tego miejsca niezbyt usatysfakcjonowani - uważa z kolei Elżbieta.
- Długo planowana wizyta w końcu zrealizowana. Wszystko świeże i smaczne. Zdecydowanie godne polecenia miejsce. Jeśli miałbym się do czegoś przyczepić to "czekadełko". W tego typu miejscu aż prosi się aby podać coś innego niż chleb z octem balsamicznym oliwą solą i pieprzem. Zaś obsługę warto podszkolić ze znajomości piw i ich składu. Dla niektórych klientów rodzaj słodu i chmielu ma znaczenie... ogólnie wizyta nie rozczarowała i napewno wrócimy - ocenia Rafał.
Villa Bianco Steak & Lobster menu ceny
Wielu gości zwraca uwagę na dość wysokie ceny w restauracji Villa Bianco Steak & Lobster. Niektórzy uważają, że ceny są zbyt wysokie, inni bronią restauracji powołując się na jakość produktów oraz ich pochodzenie. Oceniając ceny w restauracji Villa Bianco Steak & Lobster warto podkreślić, że restauracja specjalizuje się w owocach morza, królem menu jest homar oraz steaki, a są to produkty drogie w zakupie, nic więc dziwnego, że ceny w lokalu nie należą do najniższych.
Co znalazło się w menu Villa Bianco Steak & Lobster od czasu wizyty Magdy Gessler? Jakie są ceny dań w karcie? Prezentujemy wybrane pozycje z menu:
Homary
homar gotowany w całości 31 zł/100 g
homar pieczony 31 zł/100 g
Steaki
ribey z kością (USA) 34 zł/100 g
cielęcy z kością (Holandia) 34 zł / 100 g
jagnięcy z kością (Nowa Zelandia) 33 zł/100 g
polędwica wołowa (Polska) 31 zł/100 g
Villa Bianco Steak & Lobster odcinek online
Jeśli jesteście ciekawi, jak przebiegały Kuchenne rewolucje w restauracji Villa Bianco Steak & Lobster - koniecznie zobaczcie ten odcinek.
Wszystkie odcinki Kuchennych rewolucji można oglądać online w internecie na player.pl:
Villa Bianco Steak & Lobster Kuchenne rewolucje odcinek online
Zobaczcie także inną restaurację, która będzie bohaterem nowego sezonu Kuchennych rewolucji Magdy Gessler:
Wideo: Kuchenne rewolucje | Nowy sezon | Zwiastun
źródło: TVN/x-news