21 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

22 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

23 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

24 z 55
Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie...
fot. Wojciech Alabrudziński

Pogoda dopisała, chętnych do posmakowania darów lata też nie brakowało. Szósty już „Targ z Darami Lata” trzeba uznać za bogaty i udany.
„Na jesieni świat się mieni” - takie hasło przyświecało Muzeum Etnograficznemu, organizatorowi niedzielnej imprezy kulinarnej przy Bulwarach. Na stołach i w kramach królowały frykasy i specjały z kuchni regionalnej, domowej i tradycyjnej - sery z przyprawami, oleje smakowe, wędliny, miody oraz pyszne ciasta. Ponadto druhowie z OSP w Krzewiu częstowali chętnych grochówką.

Pozostało jeszcze 30 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Talerzyk weselny. Takie są teraz koszty wesela. Ile goście dają do kopert w 2025?

Talerzyk weselny. Takie są teraz koszty wesela. Ile goście dają do kopert w 2025?

Przytulne wnętrza domu Małgorzaty Sochy. Tak z mężem i dziećmi mieszka znana aktorka

Przytulne wnętrza domu Małgorzaty Sochy. Tak z mężem i dziećmi mieszka znana aktorka

Makabryczne odkrycie przy cmentarzu w Goszczewie. Na parkingu leżały ludzkie szczątki

Makabryczne odkrycie przy cmentarzu w Goszczewie. Na parkingu leżały ludzkie szczątki

Zobacz również

Koncerty, biegi, biesiady przy grillu. Majówka za rogatkami Bydgoszczy pełna wydarzeń

Koncerty, biegi, biesiady przy grillu. Majówka za rogatkami Bydgoszczy pełna wydarzeń

Mistrzostwa Polski Mażoretek 2025 w Chełmnie. Zobaczcie zdjęcia z drugiego dnia

Mistrzostwa Polski Mażoretek 2025 w Chełmnie. Zobaczcie zdjęcia z drugiego dnia