1 z 16
Przewijaj galerię w dół
Ilu kucharzy – tyle bigosów. Jednak podczas debaty...
fot. Arfo/Getty Images

Ilu kucharzy – tyle bigosów. Jednak podczas debaty kulinarnej w 2007 r we Wrocławiu Narodowa Kapituła Smaku, złożona z kilkudziesięciu ekspertów kulinarnych, określiła kanon tradycyjnego polskiego bigosu. Jakie są to składniki i jak przyrządzić taki bigos? Sprawdźcie w naszej galerii.

2 z 16
Biała kapusta
fot. Pixabay

Biała kapusta

3 z 16
Kiszona kapusta
fot. Pixabay

Kiszona kapusta

4 z 16
Bulion, najlepiej na wędzonych kościach.
fot. Pixabay

Bulion, najlepiej na wędzonych kościach.

Pozostało jeszcze 11 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Wybory prezydenckie 2025 w Aleksandrowie Kujawskim i powiecie. Frekwencja, zdjęcia

Wybory prezydenckie 2025 w Aleksandrowie Kujawskim i powiecie. Frekwencja, zdjęcia

Toruń ruszył do urn! Wybieracie nowego prezydenta, a my mamy dane o frekwencji

AKTUALIZACJA
Toruń ruszył do urn! Wybieracie nowego prezydenta, a my mamy dane o frekwencji

6 oznak zawału serca, których nikt się nie spodziewa. Uważaj zwłaszcza po 50-tce

6 oznak zawału serca, których nikt się nie spodziewa. Uważaj zwłaszcza po 50-tce

Zobacz również

Wybory 2025 w Chełmnie. Znamy frekwencję.  Zobaczcie zdjęcia

Wybory 2025 w Chełmnie. Znamy frekwencję. Zobaczcie zdjęcia

6 oznak zawału serca, których nikt się nie spodziewa. Uważaj zwłaszcza po 50-tce

6 oznak zawału serca, których nikt się nie spodziewa. Uważaj zwłaszcza po 50-tce